0
Košarica

Tvoja košarica je prazna!

Naj se nakupovanje začne!

Ob nakupu do 25 € je poštnina 3,5 €. Za nakupe od 25 € do 50 € je poštnina 2,5 €.

Za naročila nad 50 € poštnino v celoti častimo mi.

Varstvo osebnih podatkov

Carus, d.o.o. (upravljavec) za potrebe opravljanja storitev zbira, vodi, obdeluje in shranjuje uporabnikove podatke.Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega portala www.aamori.com. Zbrane osebne podatke bomo uporabljali izključno za storitve, ki jih ponujamo. Storili bomo vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. 

1. Katere vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo?

 • Piškotki. Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.
 • Podatki kupcev
  • ime in priimek;
  • naslov za dostavo;
  • v kolikor je kupec pravna oseba: naziv podjetja in davčna številka;
  • naslov elektronske pošte;
  • telefonska številka;
  • druge podatke, ki jih kupec posreduje v obrazcu za naročilo.
 • Podatki oseb, ki se prijavijo na e-novice ter v nagradne igre. Širina podatkov se lahko razlikuje med posameznimi primeri. Včasih se hrani zgolj e-naslov, lahko pa tudi drugi podatki (ime, priimek, naslov, telefonska številka). 

2. Kdo zbira in obdeluje vaše podatke?

Podatke zbira in obdeluje podjetje CARUS, d.o.o., Hotavlje 86, 4224 Gorenja vas.

Kontaktni podatki za vse informacije:

telefon: 040 420 090, 

e.mail: info@aamori.com

3. Zakaj zbiramo vaše osebne podatke?

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Podatki kupcev

Podatke potrebujemo za nemoteno izpolnitev vašega naročil, kar vključuje  obdelavo naročila, obveščanje kupca o naročenih izdelkih, proces odpošiljanja.

Podatki, ki so potrebni za učinkovito izvedbo dostave se posredujejo tudi dostavnim službam: ime in priimek, naslov, e-mail naslov, telefonska številka ter znesek naročenega v primeru, kadar kupec izbere plačilo po povzetju.

Podatki oseb, ki se prijavijo na e-novice ter v nagradne igre

Posredovane podatke uporabljamo zato, da vas lahko obvestimo v primeru, da ste izžrebani v nagradni igri, za pošiljanje obvestil ali SMS sporočil o: akcijah in drugih ugodnostih v spletni trgovini aamori.com, novostih v spletni trgovini ali novih vsebinah na blogu.

POMEMBNO: naša obljuba je, da bomo vsakemu promocijskemu sporočilu dodali povezavo za odjavo, na kateri je odjava od prejemanja sporočil zelo preprosta. 

4. Koliko časa podatke hranimo?

Podatke hranimo za nedoločen čas: do vašega preklica oz.do izteka zakonskih rokov hranjenja (v primeru naročil in računov).

Posodobljeno: 22.5.2018

Izdelava spletne trgovine Degriz